foto

Alvin Sargent

  • nar. 12.4.1927 (90 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Amazing Spider-Man
2007 Spider-Man 3
2004 Spider-Man 2
2002 Nevěrná
1999 Kdekoli, jen ne tady
1996 Přelud
1991 Peníze jiných
1990 Bílý palác
1988 Dominick a Eugene
1987 Bláznivá
1980 Obyčejní lidé
1977 Bobby Deerfield
Julie
1976 Zrodila se hvězda
1973 Láska a bolest a celá ta zatracená věc
Papírový měsíc
1972 Footsteps (TV film)
Vliv gama paprsků na měsíček zahradní
1971 The Impatient Heart (TV film)
1970 Držím se v řadě
1969 Sterilní kukačka
1968 Plíživý měsíc
1966 Gambit

TV seriály

1974 Paper Moon (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace