foto

Martin Procházka

  • nar. 7.9.1966 (54 let)
    Praha, Československo

Kontakt

  • UNION CENTRAL SERVICE s.r.o.
    Navrátilova 1, Praha 1
    110 00
    produkce@e-ucs.cz

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nebezpečná kořist
2013 Michal (amatérský film)
2012 Rváči
ZMRD (studentský film)
2009 Babička aneb Jak to bylo doopravdy

TV seriály

2017 Pěstírna (TV seriál)
Díl první: Služební cesta (E02)
2015 Pizza Boy (TV seriál)
Test věrnosti (E09)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 Domečku, vař!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky