foto

Júzó Sató

  • nar. 19.2.1960 (59 let)
    Fukujama, prefektura Hirošima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Gekijōban Hunter x Hunter: Phantom Rouge
2009 Hellsing VII
1995 Bio Hunter

TV seriály

2017 Marvel Future Avengers (TV seriál)
2014 Mahó sensó (TV seriál)
2011 Gjakkjó burai Kaidži: Ultimate Survivor (TV seriál)
Episode 26 (S02E26)
Episode 25 (S02E25)
Episode 24 (S02E24)
další epizody (26)
2010 Iron Man (TV seriál)
2008 One Outs (TV seriál)
Gjakkjó burai Kaidži: Ultimate Survivor (TV seriál)
Episode 26 (S01E26)
Episode 25 (S01E25)
Episode 24 (S01E24)
další epizody (13)
2007 Gjakkjó burai Kaidži: Ultimate Survivor (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2005 Tóhai densecu Akagi: Jami ni maiorita tensai (TV seriál)
2004 Gokusen (TV seriál)
Monster (TV seriál)
2002 Pita Ten (TV seriál)
2001 Najica dengeki sakusen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky