foto

Jonathan Lemkin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Odstřelovač
2000 Rudá planeta
1997 Ďáblův advokát
1990 Exile (TV film)

TV seriály

2016 Shooter (TV seriál)
Point of Impact (S01E01)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Best Years of Your Life (S02E20)
Raising Marijuana (S02E19)
Chapel of Love (S02E14)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Besieged: Part 2 (S02E03)
Besieged: Part 1 (S02E02)
Mean Streets and Pastel Houses (S01E12)
další epizody (4)