foto

Mirai Jamamoto

  • nar. 11.4.1974 (45 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tokusó 9: Special (TV film)
2017 Midnight Bus
2016 Kuroi Jukai (TV film)
2015 Crossroad
2011 Ashita ni Kakeru ai
2009 Villon no cuma
2008 Akai ito
Hana kage
2007 Příčesky
2006 Kanašiki tenši
2004 Jigoku kozô
2003 Světlušky nad řekou
Warušawa no aki (TV film)
2002 Mr. Rookie
Ženy v zrcadle
1999 39 Keihó daisandžúkjú džó
1998 Fujadžó
Mstitel beze jména
1996 Mikeneko Holmes no suiri (TV film)

TV seriály

2018 Silent Voice (TV seriál)
2017 Ai šiteta tte, himicu wa aru (TV seriál)
Šúkacu kazoku (TV seriál)
2014 Maruho no onna: Hoken hanzai čósain (TV seriál)
N no Tame ni (TV seriál)
2013 Ultraman Ginga (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.3 (S02E03)
2011 Hanazakari no kimitači e: ikemen paradaisu 2011 (TV seriál)
2009 Otomen (TV seriál)
Tsubasa (TV seriál)
2008 Akai Ito (TV seriál)
2006 Taijó no uta (TV seriál)
Tsubasa no oreta tenshitachi (TV seriál)
2003 Sukai hai (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Home & Away (TV seriál)
Taiho šičauzo (TV seriál)
2001 2001 no otoko un (TV seriál)
2000 Limit: Mošimo wagako ga... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky