foto

Thomas Harris

  • nar. 1940
    Jackson, Mississippi, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2007 Hannibal - Zrození - kniha
2002 Červený drak - kniha
2001 Hannibal - kniha
1999 Sangharsh - kniha
1991 Mlčení jehňátek - kniha
1986 Červený drak - kniha
1977 Černá neděle - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Hannibal - Zrození

TV seriály

2015 Hannibal (TV seriál)
The Wrath of the Lamb (S03E13)
The Number of the Beast Is 666 (S03E12)
...And the Beast from the Sea (S03E11)
další epizody (13)
2014 Hannibal (TV seriál)
Mizumono (S02E13)
Tome-wan (S02E12)
Ko No Mono (S02E11)
další epizody (13)
2013 Hannibal (TV seriál)
Savoureux (S01E13)
Relevés (S01E12)
Rôti (S01E11)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce