foto

Claude Magnier

  • nar. 20.1.1920
    Paříž, Francie
  • zem. 22.6.1983 (63 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Oscar - divadelní hra
1980 Alles auf einen Schlag (divadelní záznam) - divadelní hra
1979 Monsieur Masure (TV film) - divadelní hra
1971 Jo
1968 Where Were You When the Lights Went Out? - divadelní hra
1967 Oskar - divadelní hra

Herecká filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1959 Ein klarer Fall (divadelní záznam) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace