foto

Wayne Powers

  • nar. Jackson, New Hampshire, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Loupež po italsku
2001 Valentine
2000 Osudové podezření
1999 Útok z hlubin
1995 Taming Power of the Small, The
1987 Strange Voices (TV film) - původní scénář

TV seriály

2003 Manželská krize (TV seriál)
1990 Against the Law (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace