foto

Mike Werb

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Hafan hasičem
2001 Lara Croft - Tomb Raider
1997 Things That Go Bump (TV film)
Tváří v tvář
1996 Darkman III: Na život a na smrt
1994 Maska
1989 Secret of the Ice Cave, The

TV seriály

2018 Salvation (TV seriál)
Crimes and Punishment (S02E03)
2017 Salvation (TV seriál)
The Human Strain (S01E04)
2015 Extant (TV seriál)
Ti druzí (S02E07)
2010 Unnatural History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace