foto

Ivan Jiřík

  • nar. 12.3.1962 (56 let)
    Písek, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Divadlo Pod Palmovkou
    Zenklova 34
    180 36
    Praha 8

Herecká filmografie

Filmy

2011 Bastardi 2
2004 Devátý den
1999 Paní Piperová zasahuje (TV film)
1994 Ohnivé jaro
1993 Il giovane Mussolini (TV film)
Odměna (TV film)
1992 Odplata (TV film)
Pastýř a princezna (TV film)
1990 Jen o rodinných záležitostech
Pokoj pro dva (TV film)
Tichá bolest
Vlci (TV film)
1989 Zpráva o jednom souboji (TV film)
1984 Poklad hraběte Chamaré

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Cenné věci (S02E23)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Experiment Liu (S03E20)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Unavené štěstí (S02E11)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Podraz (S02E16)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Druhý pokus (S03E33)
Mázlové se nevzdávají (S03E12)
Co je s tátou? (S03E11)
další epizody (15)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ordinace v zoologické zahradě (S02E34)
Zítra bude peklo (S02E33)
Texasky z Texasu (S02E32)
další epizody (18)
2005 Ulice (TV seriál)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
Konec pohádky (E10)
1998 Kamarádi pana Semtamťuka (TV seriál)
Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
1997 Pražský písničkář (TV seriál)
Láska a ideály (E01)
1994 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Abychom zdrávi byli (E05)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Cestou do synagogy (E03)
1992 Náhrdelník (TV seriál)
Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Kavárna Daubner (E02)
Zázraky u rabína (E01)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
Šestadvacet Pierotových neštěstí (E05)
Zlatý sen (E04)
1988 Druhý dech (TV seriál)
A byla svatba veliká (E07)

TV pořady

2007 O korunu krále Karla (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace