foto

Donald Stewart

  • nar. 24.1.1930
    Detroit, Michigan, USA
  • zem. 28.4.1999 (69 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Vražedné ticho (TV film)
Útěk z vězení - původní scénář
1994 Jasné nebezpečí
1992 Vysoká hra patriotů
1990 Hon na ponorku
1982 Nezvěstný
1978 Deathsport
1976 Vězení v Jackson County

TV seriály

1972 The Rookies (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace