foto

Tom Clancy

  • nar. 12.4.1947
    Baltimore, Maryland, USA
  • zem. 1.10.2013 (66 let)
    Baltimore, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2020 Without Remorse - kniha
2002 Nejhorší obavy - kniha
1994 Jasné nebezpečí - kniha
1992 Vysoká hra patriotů - kniha
1990 Hon na ponorku - kniha

Herecká filmografie

TV seriály

2004 Simpsonovi (TV seriál)
Tiráda americké hospodyňky (S15E10)

Dokumentární

2002 Vyzvednutí Kursku (TV film)
1953 Panorama (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace