foto

Miroslava Pleštilová

  • nar. 27.1.1966 (51 let)
    Liberec, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Divadlo Pod Palmovkou
    Zenklova 34
    180 36
    Praha 8

Herecká filmografie

Filmy

2018 Láska za milion
2010 Bludičky (TV film)
2009 Smrť ministra (TV film)
2008 Šejdrem (TV film)
2007 Cesta do Vídně a zpátky (TV film)
2003 ...a stoupej do slunce! (TV film)
1998 Tanec kolem zlatého vejce (TV film)
Třikrát život, třikrát smrt (TV film)
1997 Nebezpečné vztahy (divadelní záznam)
Ukradený automobil (TV film)
1996 Edgar (studentský film)
1995 Zelňačka (TV film)
1993 Hora jménem Andělská (TV film)
Jak se ztratit ve zlém světě (TV film)
Odměna (TV film)
1992 Král, který rád hrál (TV film)
Odplata (TV film)
1991 Obecná škola
Prosím, vaše lordstvo! (TV film)
1990 Jak Vojtěch pro princeznu do ohně skočil (TV film)
Pokoj pro dva (TV film)
1989 Berenika (TV film)
Dokonalý muž, dokonalá žena aneb Návštěva mladé dámy (TV film)
Klaním se, měsíci (TV film)
Královna štěstí (TV film)
Něžný barbar
Sedm bílých plášťů (TV film)
Starosta má starosti (TV film)
Volná noha
1988 Čekání na Patrika
Český pekáč (TV film)
O kouzelnici Klotýnce (TV film)
O princi Bečkovi (TV film)
Sedm sestřiček (TV film)
Strom pohádek: Rozhodni obraze krásný (TV film)
1987 Kam, pánové, kam jdete?
O nejchytřejší princezně (TV film)
Poslední leč Alfonse Karáska (TV film)
1986 Moře nikdy neuvidím (TV film)

TV seriály

2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Toužím (S01E10)
Tak trochu ženatý (S01E09)
Mořský vánek (S01E08)
další epizody (10)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
2006 Škola Na Výsluní (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Skupinový sex (S01E66)
Terapie šokem (S01E65)
Musím ho zradit (S01E64)
další epizody (7)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Láska je závislost (S01E32)
Budu tě jistit (S01E27)
Potřebuji vás (S01E10)
další epizody (10)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
1996 Kde padají hvězdy (TV seriál)
1995 Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
Pravdivá lež (E09)
Muž v pozadí (TV seriál)
1992 Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
Mezi námi děvčaty (E09)
Otázka alibi (E03)
Omyl v lázních (E02)
Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Zázraky u rabína (E01)
1990 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Písmo (S02E01)
1989 O čarovné Laskonce (TV seriál)
Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
Muž, který nesměl domů (E06)
Ukradený ženich (E05)
Fantóm podniku (E04)
další epizody (6)
1988 Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
Rodáci (TV seriál)
1987 Strom pohádek (TV seriál)
1986 Bylo nás šest (TV seriál)
Období zkoušek (E06)
Píseň pro májovou Prahu (E05)
Výhra (E04)
další epizody (6)

TV pořady

2012 Zrcadlo tvého života (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2004 Jak přežít nepohodu (TV pořad)
1997 Bakaláři 1997 (TV pořad)
Úsměvy (TV pořad)
1987 Profesionálové (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace