foto

Tomasz Bednarek

  • nar. 29.12.1969 (51 let)
    Pleszew, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Lovci kůží
1996 Autoportret z kochanką

TV seriály

2017 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 3 (S10E03)
2016 Rodzinka.pl (TV seriál)
Smutek apartamentów (S09E02)
2015 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Portret psychologiczny (S13E09)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (5)
2011 Instynkt (TV seriál)
Wiatr we włosach (E08)
2005 Oficer (TV seriál)
Napad (E11)
1997 Sposób na Alcybiadesa (TV seriál)

Dokumentární

2018 Niepodległość - vyp.
2008 II. světová válka: Za zavřenými dveřmi (TV seriál)
Stalin, nacisté a Západ (E01)
2007 Katastrofa vzducholodi Hindenburg (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky