foto

Tomasz Bednarek

  • nar. 29.12.1969 (51 let)
    Pleszew, Polsko

Herecká filmografie

Filmy

2003 Lovci kůží
1996 Autoportret z kochanką

TV seriály

2013 Na krawędzi (TV seriál)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
2011 Instynkt (TV seriál)
Rodzinka.pl (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2004 Oficer (TV seriál)
1997 Sposób na Alcybiadesa (TV seriál)

Dokumentární

2018 Niepodległość - vyp.
2008 II. světová válka: Za zavřenými dveřmi (TV seriál)

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky