foto

Dave Cummings

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Klub sráčů
1999 Last Seduction II, The

TV seriály

2008 Parents of the Band (TV seriál)
2005 Twisted Tales (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 Spine Chillers (TV seriál)
2001 Happiness (TV seriál)
1994 Fast Show, The (TV seriál)

TV pořady

1998 Fast Show Live, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace