foto

Giovanna Antonelli

  • nar. 18.3.1976 (42 let)
    Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazílie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 S.O.S.: Mulheres ao Mar 2
2014 SOS: Mulheres ao Mar
2011 The Heartbreaker
2010 Chico Xavier
2009 Budapest
2007 Caixa Dois
2004 Cartomante, A
2003 Maria, Mãe do Filho de Deus
2000 Bossa nova

TV seriály

2018 Segundo Sol (TV seriál)
2015 A Regra do Jogo (TV seriál)
2014 Em Família (TV seriál)
2012 Salve Jorge (TV seriál)
2009 Ještě jedna šance (TV seriál)
2008 Três Irmãs (TV seriál)
2007 Casos e Acasos (TV seriál)
Láska v Amazonii (TV seriál)
Sete Pecados (TV seriál)
2006 Minha Nada Mole Vida (TV seriál)
2004 Da Cor do Pecado (TV seriál)
2003 Casa das Sete Mulheres, A (TV seriál)
2001 Clone, O (TV seriál)
2000 Křehké pouto (TV seriál)
1999 Força de Um Desejo (TV seriál)
1998 Corpo Dourado (TV seriál)
1995 Malhação (TV seriál)
Tocaia Grande (TV seriál)
1994 Tropicaliente (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace