foto

Jamie Brittain

  • nar. 14.8.1985 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2013 Skins (TV seriál)
Rise: Part 2 (S07E06)
Rise: Part 1 (S07E05)
Pure: Part 2 (S07E04)
další epizody (6)
2012 Skins (TV seriál)
Finale (S06E10)
Mini and Franky (S06E09)
Liv (S06E08)
další epizody (10)
2011 Skins (TV seriál)
Everyone (S05E08)
Grace (S05E07)
Alo (S05E06)
další epizody (8)
2010 Skins (TV seriál)
Everyone (S04E08)
Effy (S04E07)
JJ (S04E06)
další epizody (8)
2009 Skins (TV seriál)
Finale (S03E10)
Katie and Emily (S03E09)
Effy (S03E08)
další epizody (10)
2008 Skins (TV seriál)
Everyone (S02E10)
Cassie (S02E09)
Jal (S02E08)
další epizody (10)
2007 Skins (TV seriál)
Finale (S01E09)
Effy (S01E08)
Michelle (S01E07)
další epizody (9)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Dates (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Rise: Part 2 (S07E06)
Rise: Part 1 (S07E05)
2011 Puberťáci (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Grace (S05E07)
Rich (S05E02)
2010 Skins (TV seriál)
Effy (S04E07)
Thomas (S04E01)
2008 Skins (TV seriál)
Tony (S02E06)
2007 Skins (TV seriál)
Sid (S01E05)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Skins (TV seriál)
Nick (S06E06)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace