foto

Kieran Prendiville

  • nar. 25.12.1947 (72 let)
    Rochdale, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Péče (TV film)
1999 Vicious Circle (TV film)

TV seriály

2014 Glue (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1999 Badger (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1994 Roughnecks (TV seriál)
1990 Making News (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

1977 The Risk Business (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky