foto

Jeff Povey

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Blowing It
2000 Hungry
1998 Lost in France (TV film)
1996 Holed

TV seriály

2018 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt podle komiksu (S20E03)
2017 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Poslední odpal (S19E03)
2016 Hooten a Lady: Lovci pokladů (TV seriál)
Tři mušketýři (TV seriál)
The Queen's Diamonds (S03E04)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrtící umění (S18E04)
2013 By Any Means (TV seriál)
2009 Minder (TV seriál)
2007 Holby Blue (TV seriál)
Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2006 Život v buši (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
1997 Captain Star (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace