foto

Dan Greaney

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Presidential Reunion
2002 The Simpsons: Heaven and Hell (video kompilace)

TV seriály

2017 Simpsonovi (TV seriál)
Velký Phatsby - část 2.: Pomsta (S28E13)
Velký Phatsby - část 1.: Zrada (S28E12)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Bartovo chlapectví (S27E09)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Úlet s Diggsem (S25E12)
2013 Kancl (TV seriál)
Suit Warehouse (S09E11)
2011 Kancl (TV seriál)
Mrs. California (S08E09)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Suď mě něžně (S21E23)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Ohňostroj oddanosti (S17E01)
2004 Simpsonovi (TV seriál)
Já, robot (S15E09)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Vraťte mi hvězdnou oblohu (S14E16)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Nebárt se budoucnosti (S11E17)
1999 Simpsonovi (TV seriál)
Třicet minut v Tokiu (S10E23)
Mor na Amora (S10E14)
1998 Simpsonovi (TV seriál)
Hrátky s Ralphem (S09E18)
1997 Simpsonovi (TV seriál)
Marge prodává nemovitosti (S09E09)
Filmy, v nichž si Simpsonovi zahráli (S08E24)
Má sestra, má chůva (S08E17)
1996 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S08E01)
Simpsonovi na prázdninách (S07E25)
1995 Simpsonovi (TV seriál)
Tlouštík Homer (S07E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace