foto

Matt Selman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Simpsonovi ve filmu
1999 Simpsons: Greatest Hits, The

TV seriály

2017 Simpsonovi (TV seriál)
Velký Phatsby - část 2.: Pomsta (S28E13)
Velký Phatsby - část 1.: Zrada (S28E12)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Kouč "K" (S28E06)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Nebeský polda (S26E16)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Kapela otců (S26E08)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Krasavec děda (S24E14)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Den, kdy se ochladila Země (S24E07)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Dobrá manželka (S23E05)
Vočko v jednom ohni (S22E11)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Bratříčku, kde jsi? (S21E08)
Pětka je pro Barta málo (S21E02)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Zlatá devadesátá (S19E11)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Manželé a podnikatelky (S19E07)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Parťáci (S18E08)
Holky těžší to maj...? (S17E19)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Futu-drama (S16E15)
Rošťácký rap (S16E09)
2004 Simpsonovi (TV seriál)
Ve válce sporáků je vše dovoleno (S16E02)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Výchova dívek v Americe (S14E08)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Sdrátovaná čelist (S13E09)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Tulácké báchorky (S12E21)
Trilogie omylů (S12E18)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Líza na větvi (S12E04)
Cena smíchu (S11E22)
1999 Simpsonovi (TV seriál)
Osm raubířů (S11E07)
Asociace Mensy zachraňuje Lízu (S10E22)
Simpsonovské biblické příběhy (S10E18)
1998 Simpsonovi (TV seriál)
Rození líbači (S09E25)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace