foto

Jon Vitti

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jon Vitti před nedávnem napsal scénář snímku Fixed společnosti Sony Pictures Animation a jako pomocný producent se podílel na seriálu Kancl. Předtím byl autorem scénáře k filmu Alvin a chipmunkové 2. Vitti se také podílel na natáčení dodatečných scén pro film Max a maxipříšerky. Je autorem scénáře hitu Alvin a chipmunkové společnosti Fox. Byl konzultantem snímku Doba ledová 3 a filmu Horton. Jakožto pomocný scenárista se podílel na filmu Borat a předtím napsal scénář filmu Blbec k večeři společnosti Dreamworks. Vitti byl také jedním ze scenáristů snímku Simpsonovi ve filmu. Byl konzultantem na snímku Roboti a pro společnost Fox Animation napsal scénář snímku Doba ledová 2.

Předtím pro společnost Blue Sky/Twentieth Century Fox vytvořil produkční verzi scénáře filmu Doba ledová. Byl scenáristou pořadu Da Ali G Show, konzultantem natáčení dodatečných scén seriálu Kolej, základ života, vedoucím výroby seriálu Tatík Hill a spol., pomocným vedoucím výroby seriálu The Larry Sanders Show, tvůrším konzultantem seriálu The Critic a producentem seriálu Simpsonovi.

Falcon

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Angry Birds ve filmu
2009 Alvin a Chipmunkové 2
2008 Surviving Sid
2007 Alvin a Chipmunkové
Simpsonovi ve filmu
2004 Cock-a-Doodle-Duel

TV seriály

2011 Kancl (TV seriál)
Garage Sale (S07E18)
2010 Kancl (TV seriál)
Viewing Party (S07E08)
2004 Simpsonovi (TV seriál)
Noci s nepřítelem (S16E03)
Super Simpson (S15E19)
Marge versus Svobodní, důchodci, bezdětné páry, mládež a gayové (S15E08)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Malá vysokoškolačka (S13E20)
Homerova zelená medicínka (S13E16)
Stařec a hoře (S13E13)
1995 Simpsonovi (TV seriál)
Slavnostní epizoda (S07E10)
Domove, sladký domove (S07E03)
1994 Simpsonovi (TV seriál)
Tentokrát o lásce (S06E03)
1993 Simpsonovi (TV seriál)
Mys hrůzy (S05E02)
Tak takhle to dopadlo (S04E18)
Velký bratr (S04E14)
1992 Simpsonovi (TV seriál)
Pan Pluhař (S04E09)
Speciální čarodějnický díl (S04E05)
Černý vdovec (S03E21)
další epizody (5)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Jak Burns prodával elektrárnu (S03E11)
Zkáza domu Flandersů (S03E03)
Lízin let do nebe (S02E19)
další epizody (4)
1990 Simpsonovi (TV seriál)
Homerova dobrá víla (S02E02)
Kyselé hrozny sladké Francie (S01E11)
Světák Homer (S01E10)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace