foto

Biel Durán

  • nar. 1984
    Gelida, Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Et dec una nit de divendres
2010 El orden de las cosas
2009 Castillos de cartón
El cónsul de Sodoma
2006 Buena voz, La
Vyplač se
2004 El despropósito
2003 Desítka na zádech (TV film)
2001 Naděje a zklamání
1998 Bomba de relojería
1996 El dominio de los sentidos
1994 La teta y la luna

TV seriály

2019 Derecho a soñar (TV seriál)
2017 Sé quién eres (TV seriál)
2015 Cites (TV seriál)
2014 El crac (TV seriál)
2010 Sagrada família, La (TV seriál)
2009 Chica de ayer, La (TV seriál)
2007 Quart (TV seriál)
2003 Pantano, El (TV seriál)
1999 La memòria dels Cargols (TV seriál)
1996 Nissaga de poder (TV seriál)