foto

Natacha Régnier

  • nar. 11.4.1972 (46 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Le Petit Spirou
Une part d'ombre
Zabijáci
2016 Jozefův syn
2015 Jaune Iris (TV film)
2013 La Vie domestique
Pěna dní
2012 38 svědků
Kapitál
L'étoile du jour
2011 Desert Ambush (TV film)
Nebezpečná kořist
2010 Impasse du désir
Orly
2009 Magma
2008 Intrusions
2007 1 Journée
Boxes
2006 Amitiés maléfiques, Les
Gaspard le bandit (TV film)
Právo slabšího
2005 Carmen (TV film)
Don Quichotte ou Les mésaventures d'un homme en colère (TV film)
Jedna krev
Truhla předků
2004 Mlčenlivost
Nedělej to!
Zítra se stěhujeme
2003 Trouble
Vert paradis
2001 Comment j'ai tué mon père
La Fille de son père
2000 Tout va bien, on s'en va
1999 Tempo dell'amore, Il
Zamilovaní vrazi
1998 Harlem
Vysněný život andělů
1996 Calino Maneige
Encore
La Mouette
Petite soeur (TV film)
Un monde meilleur (TV film)
1995 Ange Espérandieu (TV film)
Le Nid tombé de l'oiseau (TV film)
Řekni mi své ano
1993 Motorcycle Girl, The

TV seriály

2018 Les Bracelets Rouges (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)
2016 Anomalia (TV seriál)
2015 Falco - příběh poldy (TV seriál)
A la folie (S03E03)
2007 Voici venir l'orage... (TV seriál)
Deuxième partie (E02)
Première partie (E01)
1997 Combats de femme (TV seriál)
1996 L'@mour est à réinventer (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)
Ma plus belle émotion de tournage (TV pořad)
2006 Jour de fête (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace