foto

Haruma Miura

  • nar. 5.4.1990 (29 let)
    Ibaraki, Japonsko

Biografie

Haruma Miura, nielen herec, ale aj spevák, sa narodil v japonskom Ibaraki. Debutoval ako jeden z členov j-popovej skupiny Brash Brats. Popularitu si neskôr získal v TV seriáli Gokusen 3 a filmom Koizora. Kvôli narastajúcej popularite bol obsadený do hlavnej úlohy seriálu Bloody Monday, založenom na mange. V roku 2009 zmaturoval na Horikoshi High School v Nakane a je blízkym priateľom Takeru Sata. V roku 2010 spolu cestovali do New Yorku, kde natočili dokumentárnu show, ktorá bola neskôr vydaná aj na DVD.

Martyska

Herecká filmografie

Filmy

2021 Brave: Gundžó senki
2019 Confidence Man JP: The Movie
2018 Eine Kleine Nachtmusik
Gintama 2: Okite hajaburu tame ni koso aru
Konna jofuke ni banana kajo: Kanašiki džicuwa
Sunny: Cujoi kimoči cujoi ai
2015 Šingeki no kjodžin
Šingeki no kjodžin ATTACK ON TITAN: endo obu za wárudo
2014 Geki x Cine: Zipang punk – Goemon rock III
Mayonaka no Gofun Mae
Satsujin Hensachi 70 (TV film)
2013 Eien No Zero
Vesmírný pirát Kapitán Harlock
2011 Tōkyō Kōen
2010 Kimi ni todoke
2009 Crows Zero II
Gokusen Graduation Special '09 (TV film)
Gokusen: The Movie
2008 Galileo: Episode Zero (TV film)
Naoko
2007 Koizora
Negative Happy Chainsaw Edge
2006 Akihabara@DEEP
Catch a Wave
Children
2002 Mori no gakko
2001 Miyamoto Musashi (TV film)
2000 Ame ni Nemure (TV film)

TV seriály

2019 Dying Eye (TV seriál)
Two Weeks (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2017 Onna džóšu Naotora (TV seriál)
Otona kókó (TV seriál)
2016 Wataši o hanasaneide (TV seriál)
2014 Boku no ita džikan (TV seriál)
2013 Rasuto Shinderera (TV seriál)
2012 Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
2011 Hi wa mata noboru (TV seriál)
Taisecu na koto wa subete kimi ga ošietekureta (TV seriál)
2010 Buraddi mandei 2 (TV seriál)
2009 Samurai hai sukûru (TV seriál)
2008 Binbó danši (TV seriál)
Bloody Monday (TV seriál)
Gokusen 3 (TV seriál)
2006 14-sai no haha (TV seriál)
2005 Faito (TV seriál)
Ima ai ni jukimasu (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
2001 Ninjo Shigure Machi (TV seriál)

Koncert

2014 Super Handsome Live 2014 (koncert)
2013 Super Handsome Live 2013 (koncert)
2012 Super Handsome Live 2012 (koncert)
2011 Super Handsome Live 2011 (koncert)

Host

TV pořady

2015 Nippon Academy šó (TV pořad)
2008 Šabekuri 007 (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce