foto

Peter Flannery

  • nar. 12.10.1951 (68 let)
    Jarrow, Tyne and Wear, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Ďáblova pouta (TV film)
2002 Začalo to v kuchyni
1995 Smích ze záhrobí

TV seriály

2012 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently in the Cathedral (S05E04)
Gently with Class (S05E02)
Gently Northern Soul (S05E01)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently Go Man (S01E01)
2002 Rose and Maloney (TV seriál)
1996 Our Friends in the North (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently and the New Age (S08E02)
Gently Liberated (S08E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky