foto

Janine Wood

  • nar. 30.12.1963 (55 let)
    Bournemouth, Dorset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Zuřivá salsa
2013 Mark
2005 Dohazovač
1999 Elephant Juice
1992 Bouřlivé výšiny

TV seriály

2013 Whitechapel (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
2011 Camelot (TV seriál)
Tři cesty (E06)
2010 Identity (TV seriál)
2008 Harley Street (TV seriál)
Never Better (TV seriál)
The Inbetweeners (TV seriál)
2005 Rocket Man (TV seriál)
2004 Powers (TV seriál)
2000 Attachments (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1996 This Life (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1988 After Henry (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky