foto

Sandra Speichert

  • nar. 22.1.1971 (48 let)
    Basilej, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Katie Fforde: Trable s mámou (TV film)
2011 Hotel snů: Tobago (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Schatten (TV film)
2009 Karibské tajemství (TV film)
2008 A byla z toho láska (TV film)
Neptunův trojzubec (TV film)
2007 Der Zauber des Regenbogens (TV film)
Liebe ist das schönste Geschenk (TV film)
Martin Paris (TV film)
2006 Hledám rodinu (TV film)
2005 Andersrum (TV film)
2004 Ein Mann für den 13ten (TV film)
Láska je lék (TV film)
Zwei Männer und ein Baby (TV film)
2003 Poslechni své srdce (TV film)
Rotlicht - Im Dickicht der Großstadt (TV film)
2002 Vražedná schůzka - Stopa vede do Palmy (TV film)
2001 Rozvod s překážkami (TV film)
2000 No Taboo
1999 Eine Liebe in St. Pauli (TV film)
Krvavé vzpomínky (TV film)
Případ osamělých boháčů (TV film)
Versprich mir, dass es den Himmel gibt (TV film)
1998 Der Campus
Die Diebin (TV film)
Kai Rabe gegen die Vatikankiller
Polibek vraha (TV film)
Schimanski: Sourozenci (TV film)
1997 Druhá šance (TV film)
Plod násilí (TV film)
Still Movin'
1996 Adrien Lesage: Un week-end en Bourgogne (TV film)
Die Halbstarken (TV film)
Kreis der Angst (TV film)
1995 Adrien Lesage: Ma fille est impossible (TV film)
Dans la cour des grands
Zaubergirl (TV film)
1993 Nespolehlivý

TV seriály

2015 Dr. Klein (TV seriál)
Schein und Sein (S02E05)
2009 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Collection Fred Vargas (TV seriál)
Sous les vents de Neptune (E01)
2007 Mitten im Leben (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Enquête interne - Partie 1 (S02E11)
Rien ne va plus (S02E09)
Faux semblants (S02E08)
další epizody (7)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
1999 Sturmzeit (TV seriál)
1998 Marmottes, Les (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1995 La Rivière Espérance (TV seriál)
1994 Extrême Limite (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace