foto

Mikael Syrén

  • nar. 29.4.1965 (54 let)
    Huskvarna, Jönköpings län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Kvarteret Skatan reser till Laholm

TV seriály

1999 Tři kamarádi a Jerry (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Kvarteret Skatan reser till Laholm
2011 Hotell Gyllene Knorren - filmen

TV seriály

2010 Hotell Gyllene Knorren (TV seriál)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
2001 Humorlabbet (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
2016 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Smrt v ohni (S05E06)
Stíny nad Stockholmem: Smrt novináře (S05E05)
2015 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Pokoj 302 (S05E01)
2013 Barna Hedenhös uppfinner julen (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
2001 Humorlabbet (TV seriál)
1999 Tři kamarádi a Jerry (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace