foto

Mary Crosby

  • nar. 14.9.1959 (60 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The M Word
2012 Just 45 Minutes from Broadway
2010 Královna Lot
2005 Legenda o Zorrovi
2000 Tajemství (TV film)
1998 Posedlost
1997 Démon
1994 Men Who Hate Women & the Women Who Love Them (TV film)
1993 Vzdálení příbuzní
1992 Spiknutí
1991 Crack Me Up
1990 Corporate Affairs
O jídle
Vášeň a sex
1989 Deadly Innocents
1988 Quicker Than the Eye
Tapeheads
1987 Král valčíků
1986 Crazy Dan (TV film)
Dostavník (TV film)
1985 Final Jeopardy (TV film)
1984 Cover Up (TV film)
Dětská hra (TV film)
Ledoví piráti
1983 Confessions of a Married Man (TV film)
Last Plane Out
1981 Golden Gate (TV film)
Midnight Lace (TV film)
1980 Magic of David Copperfield III: Levitating Ferrari, The (TV film)
Midnight Lace (TV film)
1978 Příručka pro vdanou ženu (TV film)
With This Ring (TV film)
1971 Goldilocks (TV film)
1970 Goldilocks and the Three Bears (TV film)

TV seriály

1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Orleans (TV seriál)
1996 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Narozeniny 1 (S06E31)
1995 Platypus Man (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Poškozená (S06E07)
Bez řečí (S06E06)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zisk a ztráta (S02E18)
1993 Superman (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
Stíny nad LA (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
In the Heat of the Night (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
1987 New Adventures of Beans Baxter, The (TV seriál)
1986 Sever a Jih II (TV seriál)
1985 Hollywoodské ženy (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
Glitter (TV seriál)
Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 Brothers and Sisters (TV seriál)
Dick Turpin (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Pearl Harbor (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1967 The Danny Thomas Hour (TV seriál)

Dokumentární

2010 The Legendary Bing Crosby (TV film) - vyp.
2004 Dallas Reunion: Return to Southfork (TV film)
2001 I Love 1980's (TV seriál)
1998 Bing Crosby Christmas, A
1987 Biography (TV seriál)
1975 Bing Crosby and Fred Astaire: A Couple of Song and Dance Men (TV film)

Host

TV pořady

2002 When Shoulderpads Ruled the World (TV pořad)
1979 Battle of the Network Stars VI (TV pořad)
1976 Bing Crosby's White Christmas (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)