foto

Boramy Tioulong

  • nar. 1940

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 La Puce et le privé
1965 Četa 317

TV seriály

2009 La Fille au fond du verre à saké (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1993 Prat et Harris (TV film)
1982 Bulvár vrahů

TV seriály

1994 Kaskadér (TV seriál)
1989 Le triplé gagnant (TV seriál)
Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1988 Anges et loups (TV seriál)
Loft story (TV seriál)
1984 Opération O.P.E.N. (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Bulvár vrahů
1974 Quai de l'étrangleur (TV film)

Skladatelská filmografie

Filmy

1974 Quai de l'étrangleur (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky