foto

Wally Wingert

  • nar. 6.5.1961 (57 let)
    Des Moines, Iowa, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Batman: Hush
2017 Arnoldovy patálie v džungli (TV film)
Batman vs. Two-Face
2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem
Batman: Return of the Caped Crusaders
2014 One Day: A Musical
2010 Kung Fu Magoo
2009 Garfield 3D: Zvířecí jednotka zasahuje
2008 Garfieldův festival humoru
Vesmírní opičáci
2007 Garfield šokuje
2006 Mravenčí polepšovna
2005 Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story (video kompilace)
Geppetto's Secret
The Toy Warrior
Wannabe
2004 Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
2002 Návrat do Země Nezemě
2000 Závada Blair Witch (TV film)
1999 Can of Worms (TV film)

TV seriály

2017 Lady Dynamite (TV seriál) - herec, vyp.
Little Manila (S02E08) - vyp.
Apache Justice (S02E06)
Souplutions (S02E05)
další epizody (4)
Griffinovi (TV seriál)
Gronkowsbees (S15E11)
2016 Gumový medvídek (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
American Gigg-olo (S15E03)
2015 DC Super Friends (TV seriál)
2014 Sonic Boom (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Tis the Season to Be Molly (S05E03)
Griffinovi (TV seriál)
Chap Stewie (S12E21)
2013 Griffinovi (TV seriál)
Turban Cowboy (S11E15)
2011 Griffinovi (TV seriál)
Do starého železa (S10E09)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Family Guy Presents: Something Something Something Dark Side (S08E20)
The Splendid Source (S08E19)
Quagmire's Dad (S08E18)
2009 Cleveland show (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Holka z plakátu (S07E14)
2008 Garfieldova show (TV seriál)
2007 Chowder (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Peter, Bill, Lois a ti druzí (S05E13)
2006 Griffinovi (TV seriál)
Zachraňte vojína Briana (S05E04)
Fotr Tucker (S05E02)
Nelítostný souboj (S04E22)
další epizody (4)
2005 Americký táta (TV seriál)
Stan of Arabia: Part 1 (S02E05)
Griffinovi (TV seriál)
Otec, syn a svatý Fonz (S04E18)
Peterova televize (S04E14)
Robinson Peter (S04E12)
další epizody (6)
2004 Higglytown Heroes (TV seriál)
2003 All Grown Up (TV seriál)
Můj život dospívající robotky (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Jak je nutné míti Weinsteina (S03E22)
Nad dopisy diváků (S03E21)
Cesta do Evropy (S03E20)
další epizody (4)
2001 Invader ZIM (TV seriál)
Transformers: Robots in Disguise (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Vánoční šílenství (S03E16)
Zdatný invalida (S03E15)
Rodokmen Griffinů (S03E14)
další epizody (6)
2000 Harvey Birdman, Attorney at Law (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Otec na odpal (S02E21)
Příběh z první stránky (S02E19)
Peter Veliký (S02E18)
další epizody (8)
1999 Digimon (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
I pes má svou hrdost (S01E07)
Poslední skaut (S01E06)
Hrdina odvedle (S01E05)
další epizody (5)
Power Rangers Lost Galaxy (TV seriál)
1998 Dinosauři (TV seriál)
Initial D (TV seriál)
Power Rangers In Space (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Angry Beavers (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Dokumentární

2013 Starring Adam West

Režijní filmografie

Dokumentární

2006 Goolians

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2006 Goolians

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace