foto

Toby Haynes

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Pán času: Vánoční koleda (TV film)
2004 Baader Meinhof Gang Show, The
2003 Lost and Found

TV seriály

2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
USS Callister (S04E01)
2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Chapter Seven: Jonathan Strange & Mr Norrell (E07)
Chapter Six: The Black Tower (E06)
Chapter Five: Arabella (E05)
další epizody (7)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Dokonalý trik (S01E02)
Přátelé a nepřátelé (S01E01)
2012 Sherlock (TV seriál)
Reichenbašský pád (S02E03)
Wallander (TV seriál)
Podzimní událost (S03E01)
2011 Pán času (TV seriál)
Den Měsíce (S06E02)
Nemožný astronaut (S06E01)
2010 Pán času (TV seriál)
Pandorica se otevírá (S05E12)
2009 Cena za lidskost (TV seriál)
Tully (S01E03)
Flotsam and Jetsam (S01E02)
2008 Spooks: Code 9 (TV seriál)
2007 Holby Blue (TV seriál)
M.I.High (TV seriál)
Pět dní (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)

TV pořady

2010 BBC Proms (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Pán času (TV seriál)
Velký třesk (S05E13)

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace