foto

Edson Celulari

  • nar. 20.3.1958 (62 let)
    Bauru, São Paulo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Contra a Parede (TV film)
Teu Mundo Não Cabe Nos Meus Olhos
2005 Diário de Um Novo Mundo
1982 Os vagabundos Trapalhões

TV seriály

2018 O Tempo Não Para (TV seriál)
2017 A Força do Querer (TV seriál)
2010 Araguaia (TV seriál)
2008 Cesta za pokladem (TV seriál)
2006 Páginas da vida (TV seriál)
2005 América (TV seriál)
2004 Um Só Coraçăo (TV seriál)
2001 As Filhas da Mãe (TV seriál)
Os Normais (TV seriál)
2000 Brava Gente (TV seriál)
1996 Sai de Baixo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky