foto

Carolina Ferraz

  • nar. 25.1.1968 (51 let)
    Morrinhos, Goiás, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Glória e a Graça
2013 Crô: O Filme
2000 Možné lásky
1993 Alma Corsária

TV seriály

2012 Avenida Brasil (TV seriál)
2008 Cesta za pokladem (TV seriál)
2004 A Diarista (TV seriál)
Começar de Novo (TV seriál)
2003 Kubanacan (TV seriál)
2002 O Quinto dos Infernos (TV seriál)
2001 Estrela-Guia (TV seriál)
Os Normais (TV seriál)
1998 Pecado Capital (TV seriál)
1997 Co dokáže láska (TV seriál)
Justiceira, A (TV seriál)
1995 Historie jedné lásky (TV seriál)
1994 Pátria Minha (TV seriál)
Tropicaliente (TV seriál)
1993 Mapa da Mina, O (TV seriál)
1990 História de Ana Raio E Zé Trovão, A (TV seriál)
Pantanal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky