foto

Radost Bokel

  • nar. 4.6.1975 (45 let)
    Bad Langensalza, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Montenegro (TV film)
1997 Das Erste Semester
1996 Doppelter Einsatz - Rallye mit Hindernissen (TV film)
1990 Falsche Spuren (TV film)
1989 Schuldig (TV film)
Tatort - Herzversagen (TV film)
Vina (TV film)
1986 Bitte laßt die Blumen leben
Momo

TV seriály

2010 Hotel snů (TV seriál)
Srí Lanka (E14)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Hotel snů (TV seriál)
Seychely (E05)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Park Hotel Stern (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
SK Babies (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Einsatz für Lohbeck (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Das Nest (TV seriál)
Rivalen der Rennbahn (TV seriál)
1988 Tajemství Sahary (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Sonjas Welt der Tiere! (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky