foto

Susan Anspach

  • nar. 23.11.1942
    New York City, New York, USA
  • zem. 2.4.2018 (75 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Wild About Harry
2002 Tančírna Podzimní úplněk (TV film)
1997 Alien X Factor
1994 Návrat Cagneyové a Laceyové (TV film)
1990 Back to Back
Spiknutí v Rutanze
1989 Červené jako krev
1988 Into the Fire
1987 Heaven and Earth
Inseminátor
1984 Gone Are the Dayes (TV film)
Misunderstood
1982 The First Time (TV film)
Vražedné utkání (TV film)
1981 Gas
Montenegro
Ďábel a Max
1980 Portrait of an Escort (TV film)
1979 Běžec
Last Giraffe, The (TV film)
1978 Velká finta
1977 Šílený býk (TV film)
1976 I Want to Keep My Baby! (TV film)
Secret Life of John Chapman, The (TV film)
1973 Zamilovaný advokát
1972 For the Use of the Hall (TV film)
Zahraj to znovu, Same
1970 Malé životní etudy
Pan domácí
1966 Journey of the Fifth Horse, The (TV film)

TV seriály

1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 The Slap Maxwell Story (TV seriál)
1985 Space (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
Yellow Rose, The (TV seriál)
1977 Rosetti and Ryan (TV seriál)
1976 Visions (TV seriál)
1973 Love Story (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1963 The Patty Duke Show (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace