foto

John Frink

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Simpsonovi (TV seriál)
'Tis the 30th Season (S30E10)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Homer improvizuje (S27E21)
Láska je chemie (S27E13)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Matka na stráži (S26E18)
Čekání na Duffmana (S26E17)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Co čekat, když Bart čeká (S25E19)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Pěst na oko (S24E15)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Otázky Homera Simpsona (S23E10)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
500 klíčů (S22E21)
Vzteklej fotr ve filmu (S22E14)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Levák od vedle (S21E22)
První meta dobyta (S21E15)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Kráska přes internet (S20E16)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Ztraceni s GPS (S20E02)
Vše o Líze (S19E20)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Stůj, nebo můj pes vystřelí (S18E20)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Taliján Bob (S17E08)
Děvče, které spalo příliš málo (S17E02)
2004 Simpsonovi (TV seriál)
Nepřátelé státu (S15E21)
Basa tvrdí charakter (S15E16)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Starý zbabělec (S14E19)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Kdo chce zabít Homera? (S14E06)
Srdci neporučíš (S13E11)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S13E01)
Tulácké báchorky (S12E21)
Konec šikany ve Springfieldu (S12E16)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Napravení šíleného klauna (S12E03)
Speciální čarodějnický díl (S12E01)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace