foto

Patrick Modiano

  • nar. 30.6.1945 (73 let)
    Boulogne-Billancourt, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Šťastnou cestu
1995 Fils de Gascogne, Le
1983 Une jeunesse
1974 Lacombe Lucien

TV seriály

1978 Madame le juge (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2006 Charell - kniha
2001 Te quiero - kniha
1994 Parfum d'Yvonne, Le - kniha
1983 Une jeunesse - kniha

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 Il était une fois... (TV seriál)
1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál)

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace