foto

Christopher Kriesa

  • nar. 14.5.1947 (71 let)
    Davenport, Iowa, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Con Man
House of Deadly Secrets
2017 Dopad
2016 Writer's Block
Zealot
2015 Wind Walkers
2014 Sugar Daddies
The Dead the Damned and the Darkness
2013 Crosstown
Dose of Reality
Four Senses
Missing at 17 (TV film)
2012 Gabe the Cupid Dog
Operation Terror
Stalked at 17 (TV film)
2011 (Greetings from) Sunny Beaches
Goy
2010 D.C. Sniper
Locked Away
2009 Absolute Evil
2008 Ibid
2007 Dard Divorce
2006 Chain Reaction
2003 Beyond the Limits
Den zlomu (TV film)
2002 Ohnisko požáru (TV film)
2001 Dokonalá manželka (TV film)
Downward Angel
Legie mrtvých
Muž, který nebyl
Ohnivá past
Sama s cizincem
Slepá vášeň
Tváří v tvář nepříteli
Zkáza letu 4938 (TV film)
Žít ve strachu
2000 Chůva k pohledání
Danny and Max
Dokonalý podnájemník
Getting Away with Murder: The JonBenet Ramsey Mystery (TV film)
Hellraiser: Inferno
Na útěku
Nevlastní dcera
Ponorka Nautilus
Trosečník
Vzpomínky na duben
1999 Téměř dokonalá vražda
1998 Bloodsuckers
Hostile Environment
Kořist
Pokoušet osud (TV film)
Posedlost
Vražedná touha
1997 Auto na útěku (TV film)
Démon
Flipping
Omyl
Sestřička
1996 Almighty Fred
Dentista
Grázl
Mlčení
Mr. Wrong
Mí drazí Američané
Nebeští vězni
Tygří srdce
Ďábelský mazlíček
1995 Cyber Tracker 2
Dillinger and Capone
OP Center (TV film)
Sekretářka (TV film)
Tough and Deadly
Virus (TV film)
Voodoo: Kruté čarodějnictví
Ďábelský zabiják
1994 Když propukne peklo
Scanner: Policajt
Síla
1993 Pátrací eso
Vzdálení příbuzní
Štvanec
1992 Martial Law 3
1991 Zkázonosná Eva
Zločin nebo umění
1990 Útočiště ulice
1989 Já, šílenec
Shocker
1988 Double Revenge
Pohyblivý terč (TV film)
1987 Summer School
1985 International Airport (TV film)
1984 Karate Kid
Protokol
The Return of Marcus Welby, M.D. (TV film)
1983 Správná posádka
1981 Bitter Harvest (TV film)

TV seriály

2018 Do You Want to See a Dead Body? (TV seriál)
A Body and a Train (with Matt Walsh) (E08)
2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Gold Rush (S02E06)
Chirurgové (TV seriál)
1-800-799-7233 (S14E09)
2016 Colony (TV seriál)
Blind Spot (S01E04)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Co se děje doma (S06E10)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Mary, Joseph and Larry (S03E09)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
He Shall, from Time to Time... (S01E12)
Lord John Marbury (S01E11)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
A Proportional Response (S01E03)
1995 Too Something (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Dárek k narozeninám (S01E12)
Zázračná medicína (S01E08)
Čas hojí rány (S01E05)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Kořist (S01E05)
Mr. Belvedere (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace