foto

Gary Weeks

  • nar. 4.7.1972 (44 let)
    Wiesbaden, Hesensko, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rychle a zběsile 8
2016 Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket
Správní chlapi
Sully: Zázrak na řece Hudson
Zabít Reagana (TV film)
2015 For the Love of Ruth
Jurský svět
Nesmrtelný
Projekt minulost
2014 Assault, The
Jízda švárů
2013 Company Town (TV film)
Kouzlo přítomného okamžiku
2012 Megazkrat: Smrtící výpadek (TV film)
2010 Elena Undone
Next Stop Murder (TV film)
2009 Deadland
Není kam se schovat
2006 After Midnight: Life Behind Bars (TV film)
29 Reasons to Run
2004 Dobrodružství na letadlové lodi (TV film)
Drone Virus, The
Perfektní manžel (TV film)
2002 Krvavé nebe (TV film)
2000 Kid
Klub zlomených srdcí
1998 První liga 3: Zpátky do druhé ligy

TV seriály

2017 MacGyver (TV seriál)
Fish Scaler (S01E14)
2016 Greenleaf (TV seriál)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
One Way or Another (S03E02)
2015 Hindsight (TV seriál)
Komplikace (TV seriál)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Resurrection (TV seriál)
Satisfaction (TV seriál)
2013 Revoluce (TV seriál)
Domov (S01E15)
2012 Živí mrtví (TV seriál)
Pojď se mnou (S03E03)
2010 Událost (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
2007 Chuck (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 Wicked Wicked Games (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Kancl (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S04E14)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
2003 Black Sash (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
Tremors (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Chronicle, The (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace