foto

Gary Weeks

  • nar. 4.7.1972 (48 let)
    Wiesbaden, Hesensko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Greenland: Poslední úkryt
2019 Five Feet Apart
Love Takes Flight (TV film)
Purity Falls
2018 Bottle Girl
Najednou jsme rodina
Paříž 15:17
Rampage Ničitelé
2017 Rychle a zběsile 8
Spider-Man: Homecoming
2016 Duchové z Nantucketu
Správní chlapi
Sully: Zázrak na řece Hudson
Zabít Reagana (TV film)
2015 For the Love of Ruth
Jurský svět
Nesmrtelný
Projekt minulost
2014 Assault, The (TV film)
Jízda švárů
2013 Company Town (TV film)
Kouzlo přítomného okamžiku
2012 Megazkrat: Smrtící výpadek (TV film)
2010 Elena Undone
Next Stop Murder (TV film)
2009 A Line in the Sand
Deadland
Není kam se schovat
2006 29 Reasons to Run
After Midnight: Life Behind Bars (TV film)
2004 Dobrodružství na letadlové lodi (TV film)
Perfektní manžel (TV film)
The Drone Virus
2002 Krvavé nebe (TV film)
2000 Kid
Klub zlomených srdcí
1998 První liga 3: Zpátky do druhé ligy

TV seriály

2020 Outer Banks (TV seriál)
Phantom (S01E10)
Úplné bezvětří (S01E07)
Slunovrat (S01E05)
další epizody (4)
2018 Cloak & Dagger (TV seriál)
Call/Response (S01E04)
Stained Glass (S01E03)
Suicide Sprints (S01E02)
2017 MacGyver (TV seriál)
Fish Scaler (S01E14)
2016 Greenleaf (TV seriál)
Spatříme ho, jaký jest (S01E03)
Křest (S01E02)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
One Way or Another (S03E02)
2015 Hindsight (TV seriál)
Komplikace (TV seriál)
Pilot (E01)
Na jih od pekla (TV seriál)
The One That Got Away (E05)
Devious Maids (TV seriál)
Anatomy of a Murder (S03E13)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Resurrection (TV seriál)
Torn Apart (S01E08)
Schemes of the Devil (S01E07)
Home (S01E06)
Satisfaction (TV seriál)
...Through Self Discovery (S01E04)
2013 Pod kupolí (TV seriál)
Z modrého nebe (S01E05)
Revoluce (TV seriál)
Domov (S01E15)
2012 Živí mrtví (TV seriál)
Pojď se mnou (S03E03)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
You Can Run (S06E17)
2011 Událost (TV seriál)
A Message Back (E14)
Velká láska (TV seriál)
Vymýtání ďábla (S05E09)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Černá vdova (S02E02)
Parks and Recreation (TV seriál)
Sweetums (S02E15)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Neubližuj (S02E10)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Oblíbený seriál pana Monka (S08E01)
2008 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dobrý voják (S02E09)
Dvakrát objednaná vražda (S02E08)
Žralok (TV seriál)
Bar Fight (S02E13)
Kancl (TV seriál)
Divoký večírek (S04E09)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a nedostižný protivník (S01E10)
2006 Wicked Wicked Games (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Nevěsta na útěku (S02E15)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Volný pád (S04E20)
2005 O.C. (TV seriál)
The Aftermath (S03E01)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S04E14)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
2003 Black Sash (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
Tremors (TV seriál)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
The Chronicle (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky