foto

Raven Metzner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Elektra

TV seriály

2017 Ospalá díra (TV seriál)
Heads of State (S04E03)
2016 Ospalá díra (TV seriál)
Ragnarok (S03E18)
Incident at Stone Manor (S03E10)
2015 Ospalá díra (TV seriál)
Whispers in the Dark (S03E02)
Procitnutí (S02E17)
2014 Ospalá díra (TV seriál)
Plačící dáma (S02E05)
Falling Skies (TV seriál)
Space Oddity (S04E11)
Evolve or Die (S04E04)
2007 Život v divočině (TV seriál)
2006 Six Degrees (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace