foto

Sybil Temtchine

  • nar. 1970
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Audrey
2009 Footprints
Undying, The
2006 Blindfolded
2005 Smrtící temnota
2003 Manhood
2002 Prostě sexy
2001 Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
Lip Service
2000 Na pokraji slávy
Vražda v dámském klubu (TV film)
1999 Freak Talks About Sex
Horká noc, hořké ráno
Nice Guys Sleep Alone
Posedlost Ayn Randové
1998 Origin of the Species
Restaurant
1997 Džungle
Floating
1995 Nemáš co ztratit
1993 Mezi přáteli

TV seriály

2011 Pomsta (TV seriál)
2005 Kojak (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2003 Zázraky (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Audrey

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace