foto

Austin Butler

  • nar. 17.8.1991 (27 let)
    Anaheim, California, USA

Biografie

Austin Robert Butler se narodil 17. srpna 1991 v Kalifornii, USA. Je to americký herec, zpěvák a model. Má jednoho sourozence, konkrétně starší sestru Ashley. Jeho zálibou je skládání písniček, hraní na klavír a kytaru, které také sbírá a nejrůznější sporty, které ho udržují v kondici.

Ve svých 13 letech byl osloven hereckou společností v Orange Country Fair, která mu pomohla prosadit se v zábavném průmyslu. Butler zjistil, že má k herectví blízko a brzy na to začal navštěvovat herecké kurzy, aby rozvíjel svůj talent. 

Jeho první filmová role byla ve filmu THE FAITHFUL. Proslavit se mu podařilo díky filmu PŘÍŠERKY Z PODKROVÍ. Objevil se i po boku Miley Cyrus v seriálu HANNNAH MONTANA, dále také v seriálu ZMĚNA JE ŽIVOT a krátce také v CSI: NY , CSI: MIAMI.

Nyní ho můžeme vídat v novém seriálu THE CARRIE DIARIES, kde obsadil jednu z hlavních rolí. V současné době je jeho přítelkyní známá herečka Vanessa Hudgens.

Mrs.Blue

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mrtví neumírají
Tenkrát v Hollywoodu
2018 Dude
2016 Yoga Hosers
2015 Narušitelé
2012 Intercept (TV film)
My Uncle Rafael
2011 Hollywoodské straky (TV film)
Sharpay a její báječné dobrodružství (TV film)
2010 Betwixt (TV film)
2009 Příšerky z podkroví

TV seriály

2018 Nepohádky (TV seriál)
Chapter 8: Truth (S01E08)
Chapter 7: Betrayal (S01E07)
Chapter 6: Guilt (S01E06)
další epizody (4)
2017 Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Krev (S02E10)
Divočina (S02E09)
Amberle (S02E08)
další epizody (10)
2016 Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Ellcrys (S01E10)
Krvavý oheň (S01E09)
Utopie (S01E08)
další epizody (10)
2015 Arrow (TV seriál)
Dvě Canary (S03E13)
Půlnoční město (S03E11)
2014 The Carrie Diaries (TV seriál)
Run to You (S02E13)
This Is the Time (S02E12)
Hungry Like the Wolf (S02E11)
další epizody (5)
Arrow (TV seriál)
Natáhni svůj luk (S03E07)
2013 The Carrie Diaries (TV seriál)
The Second Time Around (S02E08)
I Heard a Rumor (S02E07)
The Safety Dance (S02E06)
další epizody (21)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
Venus, Cupid, Folly, and Time (S01E22)
The Sleep of Reason Produces Monsters (S01E21)
Write a Lonely Soldier (S01E19)
další epizody (8)
2011 Záměna (TV seriál)
The Homecoming (S01E10)
Pandora's Box (S01E08)
The Stag Hunt (S01E07)
další epizody (6)
Změna je život (TV seriál)
Affair Remembered (S02E13)
Kriminálka New York (TV seriál)
Do or Die (S07E17)
2010 Obhájci (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Homecoming Crashed (S02E09)
Camp Grounded (S02E07)
Music Faced (S02E05)
další epizody (9)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Všechno nejlepší (S09E08)
2009 JONAS (TV seriál)
Ruby & the Rockits (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Out of Jimmy's Head (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace