foto

James Logan

  • nar. 27.10.1970 (47 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Painkillers
2017 The Meanest Man in Texas
2016 Já, pomsta
Kartonový boxer
Paradox
Traded
2014 Everlast
Mockingjay: Burn
2013 Birthday Cake
Jízda švárů
2012 Knife to a Gunfight
2011 Honba za pokladem
Kříž
Mechanik zabiják
2010 Cesta ven
2008 Lost Warrior: Left Behind
2007 Blizhniy Boy: Ultimate Fighter, The
1996 Modrý ďábel
1994 Dangerous Waters

TV seriály

2015 Vražedná práva (TV seriál)
Best Christmas Ever (S01E11)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Prologue (S03E08)
Strážce pořádku (TV seriál)
Starvation (S05E12)
Wrong Roads (S05E09)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Debts and Accounts (S02E10)
Kriminálka New York (TV seriál)
Brooklyn ‘Til I Die (S08E12)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tvář (S05E17)
2005 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do kanceláře (S04E04)
JAG (TV seriál)
JAG: San Diego (S10E17)
Úžiny Malacca (S10E16)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Viděli jste někdy déšť? (S02E01)
2002 Fastlane (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Phenom (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace