foto

James Logan

  • nar. 27.10.1970 (49 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Undying
2018 Ballistic
Painkillers
2017 The Meanest Man in Texas
2016 Já, pomsta
Kartonový boxer
Paradox
Traded
2014 Everlast
Jízda švárů
Mockingjay: Burn
2013 Birthday Cake
2012 Knife to a Gunfight
2011 Honba za pokladem
Kříž
Mechanik zabiják
2010 Cesta ven
2008 Lost Warrior: Left Behind
2007 Blizhniy Boy: Ultimate Fighter, The
1996 Modrý ďábel
1994 Nebezpečné proudy

TV seriály

2018 Station 19 (TV seriál)
No Recovery (S02E01)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Best Christmas Ever (S01E11)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Prologue (S03E08)
Strážce pořádku (TV seriál)
Starvation (S05E12)
Wrong Roads (S05E09)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Debts and Accounts (S02E10)
Kriminálka New York (TV seriál)
Brooklyn ‘Til I Die (S08E12)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Ring (E03)
2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tvář (S05E17)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde na rockový koncert (S05E08)
2005 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do kanceláře (S04E04)
JAG (TV seriál)
JAG: San Diego (S10E17)
Úžiny Malacca (S10E16)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Viděli jste někdy déšť? (S02E01)
2002 Fastlane (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Phenom (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Prolezla oknem na záchodě (S03E26)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Undying

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Undying

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky