foto

Luke Massy

  • nar. 3.8.1966 (53 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cockroaches
2017 Born Guilty
Unhinged
Zběsilá pomsta
2016 Downhill
2013 Book of Daniel, The
2012 Ambush at Dark Canyon
Knife to a Gunfight
2011 Thor
2009 Rváči
2004 Klinika (TV film)
2003 Charlieho andílci: Na plný pecky
Southside
2001 Hard Knox (TV film)
1993 Road to Nowhere

TV seriály

2018 Vězeň (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (13)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Past Life (S05E10)
Best Laid Plans (S05E09)
The Last Day (S05E08)
2015 Hand of God (TV seriál)
Welcome the Stranger (S01E05)
He So Loved (S01E04)
2014 Zákon gangu (TV seriál)
Faith and Despondency (S07E10)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Hříchy mládí (S01E18)
Čarodějky (TV seriál)
Dokonalý muž (S06E12)
2002 Fastlane (TV seriál)
1999 Redemption High (TV seriál)