foto

Kerem Bursin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Can Feda
Iyi Oyun
2017 Shen gong yuan ling
2014 Unutursam Fısılda
2013 Palace of the Damned (TV film)
2010 Sharktopus (TV film)

TV seriály

2020 Aynen Aynen (TV seriál)
Senarist Deniz (S03E03)
Fırsatçı (S03E02)
Yeni Başlangıçlar (S03E01)
2019 Muhteşem İkili (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
2018 Muhteşem İkili (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
Nesmrtelní (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Bu Şehir Arkandan Gelecek (TV seriál)
Bu Şehre Veda (E20)
Ali Derin Düğün (E19)
Arkandayız (E18)
další epizody (20)
2014 Şeref Meselesi (TV seriál)
2013 Güneşi Beklerken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky