foto

George Maharis

  • nar. 1.9.1928 (91 let)
    Astoria, Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Doppelganger
1982 Meč a čaroděj
1978 Katastrofa letu 401 (TV film)
1977 SST: Death Flight (TV film)
1976 Rosemary má děťátko 2 (TV film)
1975 Murder on Flight 502 (TV film)
1974 Come Die with Me
Death in Space (TV film)
1972 Victim, The (TV film)
1970 Último día de la guerra, El
1969 Land Raiders
Monk, The (TV film)
Rebelové
1968 Escape to Mindanao (TV film)
1967 A Covenant with Death
The Happening
1966 Small Rebellion, A (TV film)
1965 Sylvia
Ďábelský bacil
1964 Quick Before It Melts
1960 Exodus
1958 Mugger, The

TV seriály

1988 Superboy (TV seriál)
1984 The Master (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Logan's Run (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Gibbsville (TV seriál)
Good Heavens (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
Nakia (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 The Snoop Sisters (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
1967 The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Brenner (TV seriál)
Deadline (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Search for Tomorrow (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1977 Shoot for the Stars (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1968 The Dick Cavett Show (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1963 The Judy Garland Show (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
The 13th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace