foto

Tim Long

  • nar. Brandon, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 The Simpsons.com (video kompilace)

TV seriály

2018 Simpsonovi (TV seriál)
Ha Ha Land (S29E10)
2017 Simpsonovi (TV seriál)
Šíleně smutná Lisa (S29E02)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Šikanátor (S26E21)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Můj muž je Komiksák (S25E10)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Školní lavice a pravice (S25E06)
Strasti lásky (S24E12)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Řeka slz (S24E01)
Líza a Lady Gaga (S23E22)
Vočko na hadry (S23E12)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Bartův nový hrdina (S23E02)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Bartball (S22E03)
Muzikál ze základní (S22E01)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Ďábel nenosí Pradu (S21E05)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Homer a Lisa ve při (S20E06)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Jak si Kent pustil pusu na špacír (S18E22)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Million Dollar Abie (S17E16)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Mobilní Homer (S16E13)
Homerův a Nedův poslední výkop (S16E08)
2004 Simpsonovi (TV seriál)
Kamarádky na život a na smrt (S16E04)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Zabrzděte moji ženu (S14E20)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Bart versus Líza versus 3.A (S14E03)
Napůl slušný návrh (S13E10)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Nová chlapecká kapela (S12E14)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Skinnerova zkouška sněhem (S12E08)
Cena smíchu (S11E22)
Bart v sedle (S11E13)
1999 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S11E04)
Simpsonovské biblické příběhy (S10E18)

TV pořady

1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace